Zublog

Výkřiky EGA

11.10.07

Kulturní

...zase jeden post vytlačující do hlav otisk mého kulturního života - nebo aspoň pokus o něj.
zaměřím se na měsíc září a zážitky spojené s moravskou metropolí.

...Listování ve Skleněnce. Mempo Giardinelli: Žhavý měsíc. Zapomeňte na magický realismus a zkuste erotickou magii! Žhavý měsíc hraje barvami: vypadá jako thriller, parafráze na Fausta, možná apokryfní černý román. Jemu je dvaatřicet, jí pouhých třináct, ale v tom zdaleka není jediný problém. Buďte připraveni!


***

...semestr start, Starobrno s pěnou zformovanou do podivných útvarů a pán kosmického vzezření pojídající puding s rychlokvaškami.

***

...oťukávání brněnského nočního života na koncertě Erika Truffaze. když mě pár dní před koncertem Q. lákal na Flédu prostřednictvím nevelkého množství skladeb s velkým množstvím inspiračního potenciálu, řekla jsem si, že trocha melancholie a křehkých náladových tónů nikdy nezaškodí. chyba lávky, žádné slzy v očích a rozklepané ruce. Let´s dance. když jsem se vrátila, všichni už spali.
***

...Aneta. skvělá, suverénní Aneta. profesionální zážitek se vším všudy. ALE. sportovní hala. (krátký záblesk vzpomínky na uřvaného poloboha.) svítící kruhy, blikající rohy. Roe-deer v chumlu třicátnic-maminek a třináctnic příliš mladých na nálepky lolitek. publikum podobné drtivé většině návštěvníků velkých koncertů v Česku. konzum. a ještě k tomu jsem přišla pozdě.
(foto: misha)

***

...Divadlo Líšeň - Domovní requiem. Zlá hra. Groteskní maňásková exhibice o životě a smrti v blahobytu konzumní společnosti. Temný loutkový thriller o našich spoečných vášních, sexu, násilí, brutalitě a hnusu, plný těch nejodpornějších úchylek - prostě všeho, co nám dělá dobře.
(foto: www.divadlolisen.cz)

***

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

takze jsi v Brne spokojena? :)

8:43 odp.  
Blogger zu said...

naprosto. az na tu skolu ;) ale nestezuju si ani na ni. to az me vyhodi ;)

9:53 odp.  

Okomentovat

<< Home